• 09127661534
  • 09127833869
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

طرح ریزی و راه اندازی واحد صنعتی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

طرح ریزی و راه اندازی واحد صنعتی شامل ساخت و راه اندازی کارخانه تولیدی-صنعتی چگونه انجام می شود ؟

اکثر افراد تصور می کنند که احداث و راه اندازی کارخانه مخصوص افراد خاصی است و یا اینکه اصولاً عاقلانه نیست که افرادی با سرمایه کم و مثلاً زیر چند صد میلیون به آن فکر کنند .

البته ما نیز منکر این امر نیستیم که ساخت و احداث یک کارخانه نیازمند سرمایه و قدرت ریسک کافی می باشد؛ لیکن عمر یک دهه معاشرت من با بسیاری از کارخانه داران، تجارب باور نکردنی و شاید دور از ذهن برایم به ارمغان آوردکه بد نیست شما را هم در جریان آنها بگذارم:

ایجاد کارخانه بیش از هر چیز دیگر نیازمند یک فکر و اندیشه ناب است؛ فکری که سالها پیش از احداث آن کارخانه روز و شب با کارخانه دار بوده و آن را مدام تصور کرده و در حال پروراندن ایده خام تولید خود بوده است.

البته در کنار آن و از آن عجیب تر، خود کارخانه دار ها هستند که معمولاً انسان هایی با خصوصیات قابل توجه و قابلیت های شگرف منجمله پشتکار باورنکردنی هستند.

در موارد بسیار کارخانه دارانی را که دیدیم  که در گذشته افرادی بسیار ضعیف از لحاظ مالی و حتی فقدان حمایت معمول خانواده، چه بسا از کودکی بوده اند؛ لیکن به دلیل شخصیت فوق العاده، این افراد نیروی اراده مضاعف خود را به کار گرفته و آرزو های بزرگی را که در سر داشته اند را سرانجام به عمل رسانده اند که ماحصل آن منجر به خلق کارخانه ای بزرگ شده است.

مراحل طرح ریزی و راه اندازی واحد صنعتی شامل ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه و واحدهای تولیدی-صنعتی:

گفته شد که ایده تولید، شرط اول ساخت، احداث و راه اندازی کارخانه است. مرحله بعدی  تولید آزمایشی محصول است و پس از آن ورود به یکی از شهرک های صنعتی می باشد که محل مجاز احداث کارخانه و واحد های تولیدی-صنعتی می باشد. چگونه در شهرک های صنعتی زمین بخرم ؟

با این وصف باید دانست که برای احداث یک کارخانه اصولی نکاتی باید رعایت شود  تا  به زودی کارخانه بزرگ و سود آور شود.

طرح تولید و طرح توجیهی فنی و اقتصادی:

 طرح تولید در واقع محصول و یا کالایی است که قرار است به زودی تولید و روانه بازار شود . تولید کننده لازم است که قبل از شروع تولید الزاماً یک طرح توجیهی از کار خود داشته باشد.

گزارش طرح توجیهی معادل واژه انگلیسی Feasibility Study Report می‌باشد و عبارتست از گزارشی که توجیه‌پذیری یک طرح را از جنبه‌های مختلف بازار، فنی و مالی مورد بررسی و مطالعه قرار می‌دهد. بطور کلی یک گزارش طرح توجیهی از سه بخش به شرح موارد ذیل تشکیل یافته است. چگونه طرح توجیهی خود را تهیه کنیم ؟

طرح های تولید  اشباع و غیر اشباع :

اولین فاکتور مهم  تولید و احداث یک کارخانه طرح تولیدی مد نظر می باشد.  وقتی کار آفرینی مثلاً کارخانه داری وارد کسب کار خود می شود و تولید خود را آغاز می کند در مرحله بازاریابی ملزم رقابت با رقبای خود می باشد در این مرحله است که هر چه رقبا کمتر باشند کار وی ساده تر است.

 به این موضوع اشباع بودن یا نبودن طرح تولید کارخانه گفته می شود و همیشه طرح های غیر اشباع در انتخاب دارای اولویت می باشند.

البته ناگفته پیدا است که رقابت با تولید کنندگان کهنه کار برای کارخانه داران جوان کاری بسیار مشکل و گاهی حتی ناممکن است، یکی از دلایل آنهم ظرفیت تولید است.

معمولاً کهنه کاران با ظرفیت تولید بیشتری تولید می کنند و همچنین ماده اولیه خود را به صورت عمده تر و با قیمت پایین تر می خرند و لذا می توانند، تولید کارخانه خود را با قیمت پایی تر ارائه دهند  و این به منزله این است که کارخانه دار نو پا برای ماندن در عرصه رقابت باید قیمت فروش تولید خود را پایین آورده و حاشیه سود خود را کم کند که خود یکی از عوامل شکست می باشد .

 همچنین در پیشنهاد طرح های نو و بکر صنعتی باید دقت کرد که طرح یک نیاز و به اصطلاح شکافی از بازار را پر کند تا فروش آن بنا به اصل تقاضا بالا رود و بدون نیاز به تلاش اضافی بازاریابی انجام شود.

 

وام و تسهیلات ساخت احداث و راه اندازی کارخانه

معمولاً  در شروع ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه و واحدهای تولیدی-صنعتی نیاز به وام و تسهیلات به شدت مورد نیاز است، این وام و تسهیلات در دو مرحله تامین سرمایه ثابت و یا در واقع احداث سوله و سالن ها و محوطه سازی ، خرید ماشین آلات و خطوط تولید کارخانه و سرمایه در گردش مورد نیاز می باشد.

سود آوری کارخانه :

پس از احداث کارخانه و تولیدی عاملی که باعث موفقیت و یا شکست و یا اصولاً بزرگ شدن و یا کوچک ماندن آن کارخانه می شود در حقیقت چیزی به جز بازاریابی و فروش نیست .

همه شرکت های کوچک و بزرگ دنیا و صنایع اعم از کارخانه،کارگاه و غیره محتاج بازاریابی و فروشند و این موضوع تا روزی که زنده اند ادامه دارد .

با اینحال اصول بازاریابی و فروش امروز دیگر مثل گذشته نیست و قواعد علمی بسیاری دارد که شناخت و یا عدم شناخت آنها برابر با موفقیت می باشد برای اطلاع از طرح ها و ایده های نو  و مشاوره بازاریابی و فروش با کارشناسان شرکت ما در هر رشته تماس بگیرید .

کارخانه و مقابله معظل رکود :

امروزه مسائلی مانند رکود بازار و تورم بر بسیاری از کارخانه داران و تولید کنندگان تاثیر گذاشته است . هر چند که رکود به نظر می رسد یک امر اجتناب ناپذیر است لیکن روش های مختلفی برای مقابله با آن وجود دارد که حتی می تواند آن را از تهدید به فرصت تبدیل کند.

خلاصه فعالیت ما در زمینه ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه و واحدهای تولیدی-صنعتی:

1.پیشنهاد موضوع نو و بکر و سود آور جهت کارخانه

2.اخذ جواز تاسیس و پروانه جهت کارخانه

3.مشاوره جهت تامین مالی کارخانه

4.احداث کارخانه از صفر تا صد

5.ساخت سوله، سالن و اداری کارخانه

6. واردات خط تولید و ماشین آلات کارخانه

7.مشاور و مجری بازاریابی و فروش تولید کارخانه

8.مقابله با معظل رکود کارخانه ها


املاک صنعتی آشیان گستر

مشاورین صنعتی و کشاورزی آشیان گستر آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز در زمینه فروش کارخانه در نظرآباد، فروش کارخانه در اشتهارد، خرید کارخانه در نظرآباد، شهرک صنعتی سپهر نظرآباد، فروش کارخانه در کرج، خرید کارخانه در کرج، خرید و فروش کارخانه در اشتهارد، خرید و فروش کارخانه در نظرآباد، خرید و فروش املاک صنعتی در استان البرز و تهران و شهرک‌های صنعتی هشتگرد و... می باشد.


املاک صنعتی آشیان گستر

املاک صنعتی و کشاورزی آشیان گستر

خبرنامه ایمیلی

کانال تلگرام شهرک صنعتی نظرآباد

اینستاگرام آشیان گستر

کانال تلگرام شهرک صنعتی اشتهارد

موارد پر بازدید