• 09127661534
  • 09127833869
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مراحل تاسیس کارخانه

پیشرفت جامعه برای برطرف کردن نیازهای انسانی، منجر به تاسیس کارخانه های متعدد شده است. هر کدام از این کارخانه ها بخشی از نیازهای انسان را برطرف می کند. برای تاسیس کارخانه نیازمند به افراد ماهر و نیمه ماهر می باشد؛ که هرکدام در بخشی از کارخانه به فعالیت می پردازند. تاسیس کارخانه باعث کاهش بیکاری نیروی کار می شود و افراد زیادی مشغول به کار می شوند. بنابراین تاسیس کارخانه نیز جزئی از کسب و کار به حساب می آید. سالانه افراد زیادی اقدام به تاسیس کارخانه می کنند. انواع کارخانه هایی که برای برطرف کردن نیاز انسان ها تاسیس می شود به شرح زیر می باشد: کارخانه فرآورده های لبنی، تولیدکننده مواد غذایی، تولید آهن، کولرهای آبی، آسفالت و قیر، تولید سنگ و ….

متقاضیان برای راه اندازی یک کارخانه در ابتدا باید در امور مهمی تصمیم گیری کنند، به عنوان مثال باید در ابتدا با خرید زمین و چگونگی احداث کارخانه، براساس محصولات تولیدی خود به تحقیق و بررسی بپردازند. که به زیر مجموعه این موارد مانند مقدار مواد اولیه در کشوری که شروع به فعالیت می کند، چگونگی فرآیند انجام شده برای تولیدکالا مورد نظر، میزان تجهیزات مربوطه، ماشین آلات مورد نیاز و مقدار درآمدی که از واردات و صادرات می توان بدست آورد پرداخت. زمانی که کلیه ی موارد فوق مورد تایید قرار گیرد، متقاضی نیز باید توانایی انجام کار را داشته باشد. برای کیفیت محصولات، نوع مکان نیز مهم است.

مکانی که دارای ویژگی های زیر باشد می تواند برای احداث کارخانه نیز مناسب باشد.
در آن محیط نیروی کاری کافی وجود داشته باشد.
نزدیک به محل مواد اولیه باشد تا تامین مواد اولیه در زمان کوتاهی صورت گیرد.
نزدیک بودن به بازار کار
دارای خدمات جانبی مانند آب، گاز و برق سه فاز و… (شهرک های صنعتی که خارج از شهر های مسکونی ساخته می شوند اکثر شرایط فوق را دارند).

بطور کلی کارخانه مکانی است که افراد زیادی به صنعت کسب و کار مشغول هستند. متقاضیانی که قصد تاسیس کارخانه را دارند در ابتدا باید جواز تاسیس را دریافت نمایند. بنابراین یکی از مراحل تاسیس کارخانه اخذ جواز تاسیس می باشد. جواز تاسیس همان مجوزی است که در سازمان مربوطه دریافت می شود این مجوز را از اداره صنعت، معدن و تجارت یا از سازمان جهاد کشاورزی باید دریافت نمایند. مدت زمانی که برای اخذ مجوز بطول می انجامد در شهرهای مختلف، متفاوت است. که معمولا از یک هفته تا یک ماه بطول می انجامد.
مدارک مورد نیاز برای جواز تاسیس بصورت زیر است: (برای متقاضیان حقیقی و حقوقی)
کپی کلیه ی صفحات شناسنامه
کپی تغییرات انجام شده در روزنامه اصلی
کپی آگهی تاسیس
ارائه اظهارنامه کارخانه به همراه امضاء سهامداران
ارائه شرکتنامه کارخانه به همراه امضاء سهامداران

روش کار برای جواز تاسیس بصورت زیر است:
با استفاده از سایت مربوطه، به ثبت نام اخذ مجوز اقدام نمایید که نام کاربری و رمز عبور به شما ارائه می شود.پس از گرفتن نام کاربر و رمز عبور به سامانه مربوطه الکترونیکی سازمان صنعت وارد شوید. سپس گزینه اخذ مجوزهای صنعتی را انتخاب نمایید. فرم الکترونیکی مربوط به درخواست و ارسال طرح توجیهی را کامل نمایید. کارشناسان مربوطه مدارک را بررسی می کنند، زمانی که مورد تایید قرار گیرد به رئیس اداره برنامه ریزی فرستاده می شود. سپس به معاون برنامه ریزی و توسعه فرستاده می شود. در بخش امور مالی سازمان بصورت الکترونیکی  وجه حق العمل کارشناسان را باید بپرازید. در پایان مجوز مربوطه با تایید کارشناسان به ثبت می رسد و ریاست مربوطه آن را امضاء می کند. متقاضیان باید به مدت یک روز کلاس های آموزشی در سازمان صنعت و معدن شرکت نمایند. هزینه کلی اخذ مجوز تاسیس کارخانه به مبلغ یک میلیون ریال می باشد که باید به حساب دولت پرداخت شود.( این نرخ مربوط به سال ۹۵ می باشد)
برای تاسیس کارخانه به سه مجوز، دریافت پروانه بهره برداری، دریافت پروانه احداث و دریافت موافقت اصولی از وزارت صنایع نیاز می باشد.

مراحل تاسیس کارخانه بدین شرح می باشد:
افراد در ابتدا محصول مورد نظر را برای فعالیت در کارخانه انتخاب کنند.
یک طرح توجیهی در رابطه با مقدار بودجه لازم و دیگر اطلاعات لازم برای تاسیس کارخانه ارائه دهند.
مقدار سرمایه خود را مشخص نمایند.
اخذ جواز تاسیس کارخانه از اداره صنعت ،معدن و تجارت یا از سازمان جهاد کشاورزی بگیرند.
زمین مناسب را خریداری نموده و بعد از انجام مراحل به ساخت و ساز کارخانه بپردازد.
تجهیزات، ماشین آلات و موارد مورد نیاز برای کارخانه را خریداری نماید.
تاسیس کارخانه نیز به جواز های دیگری نیازمند است، برای دریافت این جواز باید اقدام نمایند.
سیستم های مورد نیاز ( اداری، فروش ، انبار داری و …) را راه اندازی نمایند.
سیستم هایی که برای کارخانه مانند اداری، انبارداری و … لازم است راه اندازی کنند.

لازم به ذکر است که برای تاسیس کارخانه ابتدا باید شرکت ثبت کرد و برای روانه کردن محصولات کارخانه به بازار باید از یک نام استفاده کرد که ممکن است نام شرکت و نام کالا در بازار با هم تفاوت داشته باشند زیرا یک شرکت می تواند چندین محصول با نام های متفاوت تولید کند. نام  محصولاتی که در بازار پخش می شوند تحت عنوان برند شناخته می شود و می توان برای شرکت کارخانه ای برند حقوقی ثبت کرد.

برخی از موارد تاسیس کارخانه به شرح زیر می باشد:

  • دارا بودن حداقل ۳۰۰ امتیاز بنا به گفته جدول در رشته تخصص خود
    ثبت رسمی با در نظر داشتن موضوع مربوط به زمینه تخصصی
    حداقل یکی از افراد دارای مدرک لیسانس با ۵ سال سابقه کاری در زمینه تخصصی داشته باشد.
    کارخانجات بر اساس قوانینی که در سازمان، وزارت صنایع و محیط زیست ذکر شده است در شهرک های صنعتی و به دور از شهر و اماکن عمومی باید ساخت و ساز کنند.
    متقاضیان جواز تاسیس کارخانه را می توانند به فرد دیگر واگذار نمایند و یا به تغییر نام آن بپردازند.
    جواز تاسیس کارخانه دارای مزایایی برای افراد می باشد که این مزایا عبارتند از ثبت برند و یا علامت تجاری، گرفتن وام و تسهیلاتی که وجود دارد، می باشد.
    زمانی تولید یک کارخانجات شروع می شود که کارخانه دارای پروانه بهره برداری باشد.


ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

طرح ریزی و راه اندازی واحد صنعتی شامل ساخت و راه اندازی کارخانه تولیدی-صنعتی چگونه انجام می شود ؟

اکثر افراد تصور می کنند که احداث و راه اندازی کارخانه مخصوص افراد خاصی است و یا اینکه اصولاً عاقلانه نیست که افرادی با سرمایه کم و مثلاً زیر چند صد میلیون به آن فکر کنند .

البته ما نیز منکر این امر نیستیم که ساخت و احداث یک کارخانه نیازمند سرمایه و قدرت ریسک کافی می باشد؛ لیکن عمر یک دهه معاشرت من با بسیاری از کارخانه داران، تجارب باور نکردنی و شاید دور از ذهن برایم به ارمغان آوردکه بد نیست شما را هم در جریان آنها بگذارم:

ایجاد کارخانه بیش از هر چیز دیگر نیازمند یک فکر و اندیشه ناب است؛ فکری که سالها پیش از احداث آن کارخانه روز و شب با کارخانه دار بوده و آن را مدام تصور کرده و در حال پروراندن ایده خام تولید خود بوده است.

البته در کنار آن و از آن عجیب تر، خود کارخانه دار ها هستند که معمولاً انسان هایی با خصوصیات قابل توجه و قابلیت های شگرف منجمله پشتکار باورنکردنی هستند.

در موارد بسیار کارخانه دارانی را که دیدیم  که در گذشته افرادی بسیار ضعیف از لحاظ مالی و حتی فقدان حمایت معمول خانواده، چه بسا از کودکی بوده اند؛ لیکن به دلیل شخصیت فوق العاده، این افراد نیروی اراده مضاعف خود را به کار گرفته و آرزو های بزرگی را که در سر داشته اند را سرانجام به عمل رسانده اند که ماحصل آن منجر به خلق کارخانه ای بزرگ شده است.

مراحل طرح ریزی و راه اندازی واحد صنعتی شامل ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه و واحدهای تولیدی-صنعتی:

گفته شد که ایده تولید، شرط اول ساخت، احداث و راه اندازی کارخانه است. مرحله بعدی  تولید آزمایشی محصول است و پس از آن ورود به یکی از شهرک های صنعتی می باشد که محل مجاز احداث کارخانه و واحد های تولیدی-صنعتی می باشد. چگونه در شهرک های صنعتی زمین بخرم ؟

با این وصف باید دانست که برای احداث یک کارخانه اصولی نکاتی باید رعایت شود  تا  به زودی کارخانه بزرگ و سود آور شود.

طرح تولید و طرح توجیهی فنی و اقتصادی:

 طرح تولید در واقع محصول و یا کالایی است که قرار است به زودی تولید و روانه بازار شود . تولید کننده لازم است که قبل از شروع تولید الزاماً یک طرح توجیهی از کار خود داشته باشد.

گزارش طرح توجیهی معادل واژه انگلیسی Feasibility Study Report می‌باشد و عبارتست از گزارشی که توجیه‌پذیری یک طرح را از جنبه‌های مختلف بازار، فنی و مالی مورد بررسی و مطالعه قرار می‌دهد. بطور کلی یک گزارش طرح توجیهی از سه بخش به شرح موارد ذیل تشکیل یافته است. چگونه طرح توجیهی خود را تهیه کنیم ؟

طرح های تولید  اشباع و غیر اشباع :

اولین فاکتور مهم  تولید و احداث یک کارخانه طرح تولیدی مد نظر می باشد.  وقتی کار آفرینی مثلاً کارخانه داری وارد کسب کار خود می شود و تولید خود را آغاز می کند در مرحله بازاریابی ملزم رقابت با رقبای خود می باشد در این مرحله است که هر چه رقبا کمتر باشند کار وی ساده تر است.

 به این موضوع اشباع بودن یا نبودن طرح تولید کارخانه گفته می شود و همیشه طرح های غیر اشباع در انتخاب دارای اولویت می باشند.

البته ناگفته پیدا است که رقابت با تولید کنندگان کهنه کار برای کارخانه داران جوان کاری بسیار مشکل و گاهی حتی ناممکن است، یکی از دلایل آنهم ظرفیت تولید است.

معمولاً کهنه کاران با ظرفیت تولید بیشتری تولید می کنند و همچنین ماده اولیه خود را به صورت عمده تر و با قیمت پایین تر می خرند و لذا می توانند، تولید کارخانه خود را با قیمت پایی تر ارائه دهند  و این به منزله این است که کارخانه دار نو پا برای ماندن در عرصه رقابت باید قیمت فروش تولید خود را پایین آورده و حاشیه سود خود را کم کند که خود یکی از عوامل شکست می باشد .

 همچنین در پیشنهاد طرح های نو و بکر صنعتی باید دقت کرد که طرح یک نیاز و به اصطلاح شکافی از بازار را پر کند تا فروش آن بنا به اصل تقاضا بالا رود و بدون نیاز به تلاش اضافی بازاریابی انجام شود.

 

وام و تسهیلات ساخت احداث و راه اندازی کارخانه

معمولاً  در شروع ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه و واحدهای تولیدی-صنعتی نیاز به وام و تسهیلات به شدت مورد نیاز است، این وام و تسهیلات در دو مرحله تامین سرمایه ثابت و یا در واقع احداث سوله و سالن ها و محوطه سازی ، خرید ماشین آلات و خطوط تولید کارخانه و سرمایه در گردش مورد نیاز می باشد.

سود آوری کارخانه :

پس از احداث کارخانه و تولیدی عاملی که باعث موفقیت و یا شکست و یا اصولاً بزرگ شدن و یا کوچک ماندن آن کارخانه می شود در حقیقت چیزی به جز بازاریابی و فروش نیست .

همه شرکت های کوچک و بزرگ دنیا و صنایع اعم از کارخانه،کارگاه و غیره محتاج بازاریابی و فروشند و این موضوع تا روزی که زنده اند ادامه دارد .

با اینحال اصول بازاریابی و فروش امروز دیگر مثل گذشته نیست و قواعد علمی بسیاری دارد که شناخت و یا عدم شناخت آنها برابر با موفقیت می باشد برای اطلاع از طرح ها و ایده های نو  و مشاوره بازاریابی و فروش با کارشناسان شرکت ما در هر رشته تماس بگیرید .

کارخانه و مقابله معظل رکود :

امروزه مسائلی مانند رکود بازار و تورم بر بسیاری از کارخانه داران و تولید کنندگان تاثیر گذاشته است . هر چند که رکود به نظر می رسد یک امر اجتناب ناپذیر است لیکن روش های مختلفی برای مقابله با آن وجود دارد که حتی می تواند آن را از تهدید به فرصت تبدیل کند.

خلاصه فعالیت ما در زمینه ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه و واحدهای تولیدی-صنعتی:

1.پیشنهاد موضوع نو و بکر و سود آور جهت کارخانه

2.اخذ جواز تاسیس و پروانه جهت کارخانه

3.مشاوره جهت تامین مالی کارخانه

4.احداث کارخانه از صفر تا صد

5.ساخت سوله، سالن و اداری کارخانه

6. واردات خط تولید و ماشین آلات کارخانه

7.مشاور و مجری بازاریابی و فروش تولید کارخانه

8.مقابله با معظل رکود کارخانه ها



ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مراحل اخذ مجوزهای لازم جهت تولید و بسته بندی :

  1. جواز تاسیس از سازمان جهاد کشاورزی و یا صنعت ، معدن، تجارت (صنایع و معادن)
  2. دریافت پروانه بهره برداری از جهاد و یا صنایع که از آن جواز تاسیس اخذ شده
  3. دریافت پروانه تاسیس و بهره برداری از وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو
  4. معرفی مسئول فنی واجد شرایط و صدور پروانه مسئول فنی
  5. ثبت نام تجاری و اقدام جهت اخذ پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت
  6.  البته در رابطه با حبوبات و برخی مواد غذایی سنتی بجای پروانه بهره برداری صنایع یا جهاد می توان از پروانه کسب استفاده کرد و بجای اخذ پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشت و نیز پروانه ساخت از شناسه نظارت بطور موقت استفاده کرد.


ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 امکان سنجی چیست ؟

امکان سنجی یا مطالعات امکان سنجی، ارزیابی و تجزیه و تحلیل پتانسل یک پروژه پیشنهادی است و بر اساس تحقیقات و مطالعاتی پایه ریزی شده است که روند تصمیم گیری را پشتیبانی کند.

مطالعات امکان سنجی شامل مباحث زیر است:

امکان سنجی سیستمی

امکان سنجی حقوقی:بررسی اینکه انجام پروژه مورد نظر با الزامات قانونی مغایرتی نداشته باشد.

به عنوان مثال، یک سیستم پردازش داده لازم است با سیاستهای حفاظت اطلاعات منطقه همخوانی داشته باشد.

امکان سنجی عملیاتی

امکان سنجی اقتصادی:بررسی اینکه آیا پروزه مذکور، سودآور است یا خیر. در این مرحله هزینه‌ها، سود و منافع حاصل از اجرای پروژه بررسی می‌شوند.

امکان سنجی فنی: در این مرحله منابع فنی مورد نیاز برای انجام پروژه برآورد و بررسی میشوند.

امکان سنجی زمانی: در این مرحله زمان انجام پروژه تخمین زده می‌شود و برای آن برنامه ریزی منایع می‌شود. اگر مدت زمان اجرای پروژه

بسیار طولانی باشد و نتواند اهداف مورد نظر را تأمین کند، انجام پروژه توجیه پذیر نیست با شکست مواجه می‌شود.

امکانسنجی درباره شدنی‌بودن موضوع‌ها بحث می‌کند.

مطالعات امکان سنجی، پس از مرحله پیدایش طرح و تعریف چارچوب کلی آن از لحاظ مشخصات کلیات اولیه محصول، ظرفیت تولید و میزان سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

این مطالعات بنا به نیاز و درخواست کارفرما، در سطوح مختلفی از جزئیات پروژه می‌تواند وارد شود.

مطالعات امکان سنجی شامل فصل‌های زیر می‌باشد:

گزارش سابقه متقاضی، مطالعات بازار، مطالعات فنی، نتایج نرم‌افزار کامفار، بررسی‌های مالی.

مطالعات امكان سنجي

مطالعات امکان سنجی مقدماتی و پیشرفته

در مطالعات امكان سنجي مقدماتي (Pre Feasibility Study)، به مشخصات کلي پروژه پرداخته  مي شود و معمولا در زماني که سرمايه گذار با چند گزينه مختلف روبروست انجام مي گردد.

مطالعات امكان سنجي نهايي (Feasibility Study)، پس از مرحله پيدايش طرح و تعریف چارچوب کلی آن از لحاظ مشخصات محصول،

ظرفیت تولید و میزان سرمایه گذاری انجام مي شود. اين مطالعات بنا به نياز و درخواست کارفرما، در سطوح مختلفي از جزئيات پروژه مي تواند وارد شود.

 

 

 

 



ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

فرآيند صدور جواز تاسيس مجوزهای صنعتی جهت احداث واحدهاي صنعتي توسط مشاورین صنعتی آشیان گستر مراجعه حضوری در دفتر جهت مشاوره تخصصی توسط کارشناسان، انتخاب عنوان جواز با همکاری مشاورین، ارائه توضیحات کامل و جامع به سرمایه گذار جهت زمان و شرایط اخذ جواز تاسیس توسط کارشناسان، قرار داد همکاری بین کارشناسان و سرمایه گذار گرفتن مدارک ذیل از سرمایه گذار جهت شروع کار:

  1. کامل کردن فرم اطلاعات فردی (حقیقی) و یا شرکتی (حقوقی)
  2. ارائه كپي شناسنامه وكارت ملي (اشخاص حقيقي) و یا كپي مدارك كامل شركت همراه با كپي شناسنامه وكارت ملي اعضاء هيئت مديره (اشخاص حقوقي)
  3. در صورت وجود ارائه تهيه طرح توجيهي فني ، اقتصادي اگر سرمایه گذار طرح توجیهی فنی اقتصادی را دارا نباشد مشاورین ما در این زمینه هم سرمایه گذار را همراهی میکنند.
  4.  پرداخت ۱۰۰۰۰۰ ريال بابت ابطال تمبر
  5. پرداخت ۱۰۰۰۰۰۰ ريال بابت واریز به حساب صنعت معدن تجارت از این مرحله به بعد کار به دست کارشناسان شرکت سپرده میشود و طی زمانی که بین کارشناس و سرمایه گذار توافق شده است جواز آماده واگذاری به سرمایه گذار میشود.


ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
  1. اخذ جواز تاسیس از سازمان صنعت معدن تجارت
  2. مراجعه به اداره كل صنعت معدن تجارت استان البرز و ارائه درخواست کتبی پروانه بهره برداری با ذکر نوع تولید و محل احداث
  3. اعلام پیشرفت فیزیکی برای فعالیت عمرانی ساخت و ساز و تکمیل فرم های سایت بهین یاب.
  4.  بعد از بازدید کارشناس صنعت و معدن اگر درصد پیشرفت فیزیکی در حدی باشد که کارخانه آماده بهره برداری باشد کارشناس در خواست پروانه بهره برداری را تایید می کند.
  5. ورود اطلاعات به سایت بهین یاب در قسمت صدور پروانه بهره برداری.
  6. بررسی درخواست و تکمیل مدارک از سوی کارشناس مربوطه و تایید اطلاعات سایت
  7. اخذ استعلامات لازم(  استعلام از محیط زیست در صورت مثبت بودن جواب استعلام محیط زیست مراحل بعد انجام می شود در غیر این صورت در همین مرحله کار پروانه متوقف می شود.در صورتی که محصول تولیدی غذایی باشد باید استعلام بهداشت نیز اخذ شود.)
  8. نصب ماشین آلات مربوطه جهت تولید محصولاتی که قرار است در پروانه ذکر شود.
  9. تولید محصول آزمایشی
  10. بازید کارشناس صنایع از محل در هنگام تولید آزمایشی با هماهنگی قبلی و تعیین ظرفیت محصول تولیدی.
  11. ابطال تمبر مالیاتی
  12. در صورتی که تمامی مراحل به درستی انجام شده باشد پروانه بهره برداری با شماره و تاریخ صادر می شود.


ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

شهرک صنعتی اشتهارد به دلیل نزدیکی به پایتخت و همچنین قرار گرفتن در شعاع بالای 120 کیلومتری از تهران ( معافیت مالیاتی) می تواند مکان مناسبی برای سرمایه گذاری باشد . سهولت در دسترسی به شاهراه های ایران ، وجود نیروی انسانی متخصص و همچنین معافیت مالیاتی( در صورت واجد شرایط بودن )، ارزانی زمین ، امکانات کامل ( آب ، برق ، گاز و ... ) این شهرک را به مکان مناسبی جهت احداث کارخانجات جدید نموده است .

از شرکت های بزرگ در این منطقه می توان به شرکت های زیر اشاره نمود:
شرکت داروگر ، شرکت همگان کار صنعت ، شرکت کاشی و سرامیک زاگرس ، شرکت موتورسیکلت تلاش ، شرکت ریس نخ ، شرکت شیشه ایمنی به نور و...
شهرک صنعتی اشتهارد به 4 فاز تقسیم بندی شده است که در کل دارای 31 بلوک صنعتی و تولیدی می باشد.
شهرک صنعتی اشتهارد به 8 زون صنعتی به شرح ذیل تقسیم بندی شده است:
1-زون صنایع کانی های غیر فلزی
2-زون صنایع فلزی
3-زون صنایع متفرقه
4-زون صنایع غذایی
5-زون صنایع شیمیای و پلاستیک
6-زون صنایع نساجی
7-زون صنایع ریخته گری
8-زون صنایع سلولزی
مراحل راه اندازی کارخانه در شهرک صنعتی اشتهارد
1- انجام مطالعات امکان سنجی برای طرح
2- تهیه طرح توجیهی ( business plan ) برای طرح
3- اخذ جواز تاسیس صنایع
4-اخذ زمین از دفتر شهرک های صنعتی استان البرز یا شخص حقیقی یا حقوقی
5-ساخت سوله و راه اندازی ماشین آلات
6- تولید آزمایشی و اخذ پروانه بهره برداری



ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

توضیحات کلی در مورد شهرک صنعتی نظرآباد
شهرک صنعتی نظرآباد واقع در استان البرز است. شهرستان نظرآباد با مساحت کل 243 هکتار و مساحت فاز عملیاتی 243 هکتار و مساحت صنعتی 152 هکتار می باشد. تعداد قرارداد های منعقد شده 273 می باشد که تعداد واحد های بهره برداری شده 61 واحد و تعداد نفرات مشغول به کار در واحد های صنعتی 1120 نفر است.تعداد طرح های در حال ساخت و ساز 176 واحد می باشد.
مزایای استقرار در شهرک صنعتی نظرآباد
1-نزدیک به شبکه راههای اصلی کشور از جمله جاده ترانزیتی و اتوبان تهران- قزوین
2- نزدیک بودن به مراکز صادراتی از جمله فرودگاه پیام در فاصله حدود 50 کیلومتری و فرودگاه آزادی در فاصله حدود 15 کیلومتری شهرک
3-دسترسی آسان به شبکه ریلی کشور(ایستگاه هشتگرد با فاصله حدود 15 کیلومتری از شهرک صنعتی سپهر)
4-دسترسی آسان به مراکز شهری و امکان تامین نیروی انسانی ماهر و مورد نیاز واحد های صنعتی و تولیدی
5-دسترسی آسان به آزادراه ساوه از طریق جاده در دست احداث نظرآباد ،نجم آباد،اشتهارد
6-بهره مندی از معافیت های مالیاتی مقرر در بند ((ب)) ماده 6 قانون تنظیم بخشی از مقررات تسهیلی نوسازی صنایع کشور و مصوب سال1382
7-وجود شبکه معابر عریض و مناسب در شهرک و تامین خدمات زیر بنایی مورد نیاز واحد های صنعتی و تولیدی
8-صدور کلیه مجوز های قانونی مورد نیاز توسط مدیریت شهرک در کوتاه ترین زمان ممکن.

مراحل راه اندازی کارخانه در شهرک صنعتی نظرآباد
1- انجام مطالعات امکان سنجی برای طرح
2- تهیه طرح توجیهی ( Business Plan ) برای طرح
3- اخذ جواز تاسیس صنایع
4-اخذ زمین از دفتر شهرک های صنعتی استان البرز یا شخص حقیقی یا حقوقی
5-ساخت سوله و راه اندازی ماشین آلات
6- تولید آزمایشی و اخذ پروانه بهره برداری



ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

کلیاتی از شهرک صنعتی سپهر نظرآباد
شهرک صنعتی مصوب غیر دولتی سپهر در مساحت حدود 425 هکتار در جنوب شهر نظرآباد از استان البرز قرار داشته و آماده سازی این شهرک صنعتی از سال 1372 و با تاسیس این شرکت به عنوان یکی از اولین شهرک های صنعتی خودگردان آغاز گردیده و با همت و تلاش مدیران بخش صنعت و تامین منابع مالی توسط آنان تا این مرحله از آماده سازی را پشت سر گذاشته است.
شهرک صنعتی سپهر دارای پروانه بهره برداری به شمار 5025466 مورخه 26/03/1382 از وزارت صنایع و معادن بوده و در حال حاضر قریب 126 واحد تولیدی و صنعتی فعال و 38 واحد در حال ساخت و ساز و 58 واحد آماده راه انداری با حدود 5000 نفر شاغل در این شهرک فعال می باشند.ظرفیت نهایی این شهرک صنعتی حدود 400 واحد تولیدی و صنعتی و قریب 2000 فرصت شغلی مستقیم می باشد.
از واحد های صنعتی و تولیدی مستقر در شهرک صنعتی سپهر می توان به شرکت جمع ساز،شرکت مهندسی سالار گستر،شرکت مهندسی ایمن تیار،شرکت ساران،شرکت تولیدی جامه پوشان آرا،بستنی روزبه،شرکت مارین و شارین،شرکت آذر گلبافت،شرکت الوند قطعه پویا و....... اشاره کرد.
مزایای استقرار در شهرک صنعتی سپهر نظرآباد
با توجه به صدور پروانه بهره برداری برای شهرک صنعتی سپهر ،این شرکت از کلیه مزایای قانونی و تسهیلات پیش بینی شده برای شهرک های صنعتی مصوب از جمله مزایای مقرر در قانون تاسیس شرکت شهرک های صنعتی ایران و اصلاحیه های بعدی آن برخوردار می باشد.از مزایای دیگر شهرک صنعتی سپهر می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
1-نزدیک به شبکه راههای اصلی کشور از جمله جاده ترانزیتی و اتوبان تهران- قزوین
2- نزدیک به مراکز صادراتی از جمله فرودگاه پیام،در فاصله حدود 50 کیلومتری و فرودگاه آزادی در فاصله حدود 15 کیلومتر شهرک
3-دسترسی آسان به شبکه ریلی کشور(ایستگاه هشتگرد با فاصله حدود 15 کیلیومتر از شهرک صنعتی سپهر)
4-دسترسی آسان به مراکز شهری و امکان تامین نیروی انسانی ماهر و مورد نیاز واحد های صنعتی و تولیدی
5-درسترسی آسان به آزادراه ساوه از طریق جاده در دست احداث نظرآباد ،نجم آباد،اشتهارد
6-بهره مندی از معافیت های مالیاتی مقرر در بند ((ب)) ماده 6 قانون تنظیم بخشی از مقررات تسهیلی نوسازی صنایع کشور و مصوب سال1382
7-وجود شبکه معابر عریض و مناسب در شهرک و تامین خدمات زیر بنایی مورد نیاز واحد های صنعتی و تولیدی
8-صدور کلیه مجوز های قانونی مورد نیاز توسط مدیریت شهرک در کوتاه ترین زمان ممکن.
مراحل راه اندازی کارخانه در شهرک صنعتی سپهر نظرآباد
1- انجام مطالعات امکان سنجی برای طرح
2- تهیه طرح توجیهی ( business plan ) برای طرح
3- اخذ جواز تاسیس صنایع
4-اخذ زمین از دفتر شهرک های صنعتی استان البرز یا شخص حقیقی یا حقوقی
5-ساخت سوله و راه اندازی ماشین آلات
6- تولید آزمایشی و اخذ پروانه بهره برداری


املاک صنعتی آشیان گستر

مشاورین صنعتی و کشاورزی آشیان گستر آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز در زمینه فروش کارخانه در نظرآباد، فروش کارخانه در اشتهارد، خرید کارخانه در نظرآباد، شهرک صنعتی سپهر نظرآباد، فروش کارخانه در کرج، خرید کارخانه در کرج، خرید و فروش کارخانه در اشتهارد، خرید و فروش کارخانه در نظرآباد، خرید و فروش املاک صنعتی در استان البرز و تهران و شهرک‌های صنعتی هشتگرد و... می باشد.


املاک صنعتی آشیان گستر

املاک صنعتی و کشاورزی آشیان گستر

خبرنامه ایمیلی

کانال تلگرام شهرک صنعتی نظرآباد

اینستاگرام آشیان گستر

کانال تلگرام شهرک صنعتی اشتهارد

موارد پر بازدید